Reserva d'Albergs, Cases de Colònies
i Campaments a Menorca

Aquesta web és propiedad de Institut de la Joventut de Menorca - InJove, amb direcció Plaça Biosfera, 5 (Edifici CIME) 07703 Maó - Illes Balears – Espanya amb NIF Q0700515J.

Política d’enllaços

Els links o enllaços amb altres pàgines web que apareguin a les pàgines de injovemenorca.es s'ofereixen a efectes merament informatius a l'usuari, de manera que injovemenorca.es no es responsabilitza sobre els productes, serveis o continguts que s'ofereixin o subministren les pàgines de destinació ubicats en un altre domini.

Drets de Propietat Intel·lectual e Industrial

Tot el material que apareix a injovemenorca.es és de Injove Menorca i està protegit pels drets de propietat intel·lectual tal com s'estableix a la LPI. Qualsevol ús no autoritzat de forma expressa s'entendrà com a vulneració a aquests drets i podria donar lloc a les sancions pertinents. Queda, per tant, prohibida la reproducció, explotació, alteració, distribució i difusió pública dels continguts d'aquesta web sense els perceptius permisos de l'autor.

Protecció de Dades o Política de Tractament de Dades de Caràcter Personal

Les dades proporcionades a través del web són emmagatzemats en un fitxer de dades propietat de Injove Menorca que ha estat declarat, com és perceptiu, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. La finalitat d'aquestes dades serà exclusivament per realitzar la contractació del servei sol•licitat i per a notificació posterior de promocions o serveis en l'àmbit de la pròpia empresa. En cap cas seran cedides a terceres persones o empreses, excepte les exigides per la Llei o empreses associades o col • laboradors de Injove Menorca. Els fitxers poden ser tractats per empreses encarregades de tractaments de dades i allotjaments web. Aquests proveïdors han subscrit contracte de serveis en el qual es comprometen a les mateixes condicions de tractament que imposa Injove Menorca tal com exigeix la LOPD.

El nostre sistema utilitza cookies. Comprovi la política de privacitat i cookies.

Jurisdicció i lleis aplicables

L'usuari accepta que la legislació aplicable al funcionament d'aquest servei és l'espanyola. Qualsevol controvèrsia sobre la interpretació o aplicació d'aquestes clàusules seran competència dels jutges i tribunals del domicili del consumidor. En cas de clients residents fora de l'estat espanyol els tribunals competents seran els de Menorca.