Allotjaments

Albergs, cases o campaments de Menorca

D’acord amb la Llei 10/2022, de 23 de desembre, de lleure educatiu per a infants i joves de les Illes Balears:

DEFINICIÓ D’INSTAL·LACIONS INFANTILS I JUVENILS:

Art. 23.1: «Les instal·lacions infantils i juvenils són infraestructures específicament destinades a acollir infants i joves en el marc del desenvolupament d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil o a donar allotjament temporal de joves per qüestions laborals o formatives. Queden excloses les instal·lacions que no tenen una orientació exclusiva infantil i juvenil, que resten sotmeses a la normativa pròpia del tipus de construcció o activitat de què es tracti.»

Art. .23.2: «Per ser considerades com a tals, les instal·lacions infantils i juvenils han de tenir una clara finalitat pedagògica i/o social que ha de quedar reflectida en el seu projecte educatiu i en la seva activitat ordinària.»

Art. 23.4.a): «Alberg per al lleure: establiment que es destina a donar allotjament, mitjançant habitacions d'ús col·lectiu, a joves i grups de joves que ofereix diferents serveis i espais compartits amb altres usuaris per a la facilitació de la seva autoorganització i interrelació...............»

Art. 23.4.b): «Campament infantil i juvenil: equipament a l'aire lliure en el qual l'allotjament es fa en tendes de campanya o altres elements portàtils similars, amb una sèrie d'elements fixos, degudament condicionats per desenvolupar activitats de lleure educatiu i d'oci per a infants i joves.

Art. 24.4.c: «Casa de colònies: establiment que es destina a donar allotjament a grups d'infants o de joves participants en activitats de lleure educatiu i d'oci, en les condicions que reglamentàriament es determinen.»

Consulta les nostres tarifes 2024

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils