Menorca per a grups,
entitats, famílies i centres educatius

 

Casa de colònies Torre de Son Ganxo

«La Torre de Son Ganxo és un establiment que es destina a donar allotjament a grups d'infants o de joves participants en activitats de lleure educatiu i d'oci.

La Torre de Son Ganxo és una instal·lació amb una finalitat pedagògica i social, la qual queda reflectida en el projecte educatiu de la casa de colònies.

La Torre de Son Ganxo és una antiga torre de defensa costanera, construïda entre 1785 i 1787, i restaurada l’any 2011, amb unes espectaculars vistes a l’illa de l’Aire i propera al recorregut del Camí de Cavalls.»

Està ubicada a la urbanització de Punta Prima, a uns 11 km de Maó i 60 km de Ciutadella. A Punta Prima, durant l'estiu, podem trobar supermercats, botigues, restaurants, zones d'oci, etc. Però, fora d'aquest període, la gran majoria de negocis es troben tancats.

General

  • Aigua calenta.
  • Radiadors.
  • Es recomana portar sac de dormir, atès que no hi ha roba de llit ni mantes.
  • Menjador per a 12 persones.
  • Cuina equipada amb forn, cuina de gas, microones, nevera, coberteria, vaixella i estris de cuina per a 12 persones.
  • Zona exterior.
  • Guardiola de primers auxilis.

Distribució

En tractar-se d'una antiga Torre, només és accessible per a persones amb mobilitat reduïda a la planta baixa, on hi ha ubicats el menjador, la cuina i el bany.

A la primera planta trobaran una gran sala circular amb matalassos per dormir a terra durant la nit.

A la segona planta hi ha un petit espai cobert amb accés a la terrassa amb unes magnífiques vistes al mar i a l'Illa de l'Aire.

Condicions d'ús

A partir dels 18 anys es pot llogar la instal·lació. En cas de menors, han d'anar sempre acompanyats d'un adult. Les habitacions s'han de deixar netes, així com es van trobar. Els usuaris han de llençar les escombraries al punt de recollida més proper; mai deixar-les a la casa. Es recomana portar aigua embotellada per a consum. No es pot fer foc en cap lloc de la instal·lació, ni a l'exterior.

És obligatori el compliment de les Normes d'ús de les instal·lacions juvenils gestionades per INJOVE, aprovades pel Consell de Direcció de l'INJOVE i publicades al BOIB núm. 95 de 28 de maig de 2020.

El responsable de la reserva s'encarregarà d'abonar els possibles desperfectes causats per un mal ús de la instal·lació, així com haurà de fer front a qualsevol problema causat per una utilització indeguda de les instal·lacions durant la seva estada.

Com arribar?

En vehicle particular o be en transport públic, però només durant els mesos d'estiu, atès que la resta de l'any no hi ha autobús públic de línia regular amb connexió a Punta Prima. Consulteu horaris dels transports públics a TIB.

Lliurament de claus

Les claus per accedir a la casa es recolliran a la mateixa instal·lació el dia de l'entrada mitjançant un codi que els facilitarà l'INJOVE per correu electrònic. Aquest codi serà únic per a cada reserva. En cas de no poder accedir a la casa caldrà trucar al telèfon 620 670 595.

Tarifes 2024

Dades bàsiques

Hora d'arribada i sortida

Hora d'entrada: 12.00 hores
Hora de sortida: 10.30 hores

No obstant això, durant la temporada baixa s'ofereix la possibilitat de lloguer de mitja estada a totes les cases de colònies, sempre vinculada a l'estada mínima d'una nit. S'ofereixen dues opcions:

  • Entrada a les 18 hores del dia immediatament anterior, abonant el 75% de la tarifa establerta.
  • El dia de sortida allargar l’estada fins a les 20 hores, abonant el 50% de la tarifa establerta.

Les persones interessades han de sol·licitar el lloguer de mitja estada enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant el codi de la reserva que tenen formalitzada, per tal de verificar la disponibilitat.

Consulta les nostres tarifes 2024

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils