Menorca

Informa't bé sobre Menorca

Com arribar a Menorca

Menorca és una illa i per arribar-hi hauràs de venir en avió o en vaixell. En el cas de l'avió, hi ha línies regulars durant tot l'any amb Palma, Barcelona i Madrid. Durant els mesos d'estiu l'oferta de vols a Menorca s'amplia amb connexions a molts aeroports espanyols i europeus. Per altra banda, el vaixell ha estat tradicionalment l'opció més econòmica per desplaçar-se a Menorca i actualment comptam amb línies regulars amb Alcúdia, Palma, Barcelona i València. Durant els mesos d'estiu, s'amplien consideramblement les freqüències i s'incorporen algunes connexions amb altres ports.

En el cas de grups, l'INJOVE pot facilitar-vos informació d'empreses de transport per poder arribar a la instal•lació que tingueu reservada.

Com moure's per Menorca

Dependent de la instal·lació on estiguis allotjat i del que vulguis fer durant la teva estada les teves necessitats de transport variaran considerablement, per això potser no necessitis més que les teves cames per moure't o bé es faci falta un autobús de gran capacitat. En tot cas, has de tenir en compte que les línies de transport públic regular no arriben a les cases de colònies ni al campament de Biniparratx, així que ho hauràs de tenir present a l'hora de planificar el teu viatge. En el cas de Sa Vinyeta, en uns 20 minuts caminant pots arribar al centre de Ciutadella i, des d'allà, agafar qualsevol bus de línia regular. Les bicicletes poden ser també una opció a valorar si les distàncies no són excessives i es tenen en compte aspectes com la forma física i l'edat.

En qualsevol cas, informa't molt bé de com et pots moure durant la teva estada per estalviar sorpreses i si tens dubtes, truca'ns i t'informarem.

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils