Menorca

Informa't bé sobre Menorca

RESERVES CAMPAMENT DE BINIPARRATX TEMPORADA 2019:

Dates d'obertura any 2019: 20 de juliol a 31 d'agost de 2019. Els informam que, per a la temporada 2019, el campament només acollirà reserves de grups formats per centres d'ensenyament, entitats juvenils, casals de joves, clubs esportius (fins categoria junior), etc. per dur a terme activitats educatives en el temps lliure i activitats d'oci i formatives. No s'accepten reserves de particulars. Les peticions de reserva es podran fer enviant un correu electrònic a l'adreça biniparratx@injovemenorca.com. Els preguem disculpin les molèsties.

Platges i Cales de Menorca

L'illa de Menorca compta amb 75 platges catalogades al portal oficial www.menorcabeachguide.com. Podreu trobar des de platges urbanes fins a platges completament verges, d'arena blanca i fina o arena negre i gruixuda, amb tot tipus de serveis o de difícil accés, platges d'aigues tranquiles o platges aptes per practicar el surf. El ventall és molt ampli, així que ben segur que pots trobar la platja perfecta segons les teves preferències o necessitats.

Si t'agraden els esports nàutics trobaràs una gran oferta d'empreses que ofereixen tot tipus d'activitats relacionades amb la mar.

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils