Menorca per a grups,
entitats, famílies i centres educatius

 

Casa de Colònies Es Torretó

«La casa de colònies Es Torretó és un establiment que es destina a donar allotjament a grups d'infants o de joves participants en activitats de lleure educatiu i d'oci.

La casa de colònies Es Torretó és una instal·lació amb una finalitat pedagògica i social, la qual queda reflectida en el projecte educatiu de la casa de colònies.

La casa de colònies Es Torretó està situada al Camí Vell de Ciutadella, al camí de Torretrencada; a uns 46km de Maó i a uns 12 km de Ciutadella, a prop del Barranc d’Algendar»

Es tracta d'una antiga casa de pagès restaurada. Disposa de zona d'aparcament i ampli espai exterior.

L'edifici compta amb una cuina equipada, menjador i 4 habitacions, 3 habitacions compartides amb lliteres i una doble adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

General

 • Aigua calenta.
 • Calefacció.
 • Funda de coixí i llençol de baix sense cost.
 • Es recomana portar sac de dormir.
 • Menjador per a 30 persones.
 • Cuina equipada amb forn, cuina de gas, rentaplats, microones, nevera, coberteria, vaixella i estris de cuina per a 30 persones.
 • Zona exterior.
 • Guardiola de primers auxilis.
 • Itinerari fins al Barranc d'Algendar.

Distribució

Es tracta d'una antiga casa de pagès menorquina restaurada. La casa disposa, a la planta baixa, d'una porxada coberta, banys, cuina equipada i un menjador per a 30 persones. Així mateix, disposa d'una habitació de 2 places adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. A la primera planta hi ha 3 habitacions amb lliteres, amb capacitat per a 6, 8 i 16 persones, i bany complet.

Condicions d'ús

A partir dels 18 anys es pot llogar la instal·lació. En cas de menors, han d'anar sempre acompanyats d'un adult. Les habitacions s'han de deixar netes, així com es van trobar. Els usuaris han de llençar les escombraries al punt de recollida més proper; mai deixar-les a la casa. Es recomana portar aigua embotellada per a consum. No es pot fer foc en cap lloc de la instal·lació, ni a l'exterior.

És obligatori el compliment de les Normes d'ús de les instal·lacions juvenils gestionades per INJOVE, aprovades pel Consell de Direcció de l'INJOVE i publicades al BOIB núm. 95 de 28 de maig de 2020. El responsable de la reserva (sempre un major d'edat) s'encarregarà d'abonar els possibles desperfectes causats per un mal ús de la instal·lació, així com haurà de fer front a qualsevol problema causat per una utilització indeguda de la instal·lació durant la seva estada.

Com arribar?

En vehicle particular. No hi ha transport públic que dugui a la casa de colònies i, per l'estretor del camí es recomana minibús per als trasllats col·lectius.

Lliurament de claus

Les claus per accedir a la casa es recolliran a la mateixa instal·lació el dia de l'entrada mitjançant un codi que els facilitarà l'INJOVE per correu electrònic. Aquest codi serà únic per a cada reserva. En cas de no poder accedir a la casa caldrà trucar al telèfon 620 670 595.

 

Tarifes 2024

Dades bàsiques

Hora d'arribada i sortida

Hora d'entrada: 12.00 hores
Hora de sortida: 10.30 hores

No obstant això, durant la temporada baixa s'ofereix la possibilitat de lloguer de mitja estada a totes les cases de colònies, sempre vinculada a l'estada mínima d'una nit. S'ofereixen dues opcions:

 • Entrada a les 18 hores del dia immediatament anterior, abonant el 75% de la tarifa establerta.
 • El dia de sortida allargar l’estada fins a les 20 hores, abonant el 50% de la tarifa establerta.

Les persones interessades han de sol·licitar el lloguer de mitja estada enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant el codi de la reserva que tenen formalitzada, per tal de verificar la disponibilitat.

Consulta les nostres tarifes 2024

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils