00 34971 35 60 50

Pagament segur amb VISA i MasterCard a injovemenorca.es

Pagament amb VISA i MasterCard

VISA y MasterCard han desenvolupat un sistema per a realitzar de manera segura pagament a Internet. El sistema de Comerç Electrònic Segur es basa en que l'Emisor de la targeta (banc o caixa d'estalvis) identifica el titular de la mateixa abans d'autoritzar el pagament per Internet.

Injovemenorca.es està adherit a aquest protocol de seguretat per el que, un cop s'està finalitzant el procés de reserva i indicant les dades personals, s'obre una finestra que connecta amb l'entitat bancaria i li sol·licita la seva identificació, mostrant una de les següents icones:

Les dades de la teva targeta i la teva contrasenya queden protegits per aquest sistema de seguretat (a través d'un protocol SSL amb connexió https) des del moment de la seva introducció i no es transmeteixen en cap cas al nostre Institut.

Un cop completada la identificació bancaria, es comunica a injovemenorca.es que el pagament l'està realitzant el titular de la targeta, de manera que aquest pugui completar el procés. Si la identificació no ha estat satisfactòria, l'entitat ho comunica a injovemenorca.es i es cancel·la el procés sense cap càrrec a la teva targeta.

Què és 3-D Secure?

3-D Secure és un servei de seguretat per protegir-te contra l'ús no autoritzat de la teva targeta MasterCard o VISA. És un sistema senzill ja que no hi ha necesitat d'adquirir una nova targeta, ni de descarregar programes informàtics, ni hi ha que pagar cap cost adicional. 'MasterCard SecureCode' o 'Verified by VISA' realitzen un pas adicional d'autenticació per protegir el teu compte dels usuarios no autoritzats per Internet.