00 34971 35 60 50
Ets a: Inici > Allotjaments > Casa de Colònies Sa Vinyeta
tancar

Casa de Colònies Sa Vinyeta

Camí Vell de Sa Farola, s/n | (entrada des de la Ronda Nord), 7760 Ciutadella

L'alberg Sa Vinyeta es pot llogar durant els mesos d'octubre a abril com a casa de colònies. És una casa de camp restaurada, situada a 10 minuts del port de Ciutadella, amb dormitoris amb aire condicionat, aparcament gratuït i una zona amb internet Wi-Fi gratuït.

Sa Vinyeta disposa de zones comunes àmplies com ara un jardí, una terrassa i un saló amb una àrea de lectura i llibres. L'esmorzar es serveix al menjador de les 8:30h a les 10:30h. Hi ha una zona de pícnic al jardí.

Sa Vinyeta és a 7 minuts a la petita platja de Sa Farola. Algunes àrees de l'alberg ofereixen una vista sobre el mar. El centre de Ciutadella és a 10 minuts amb cotxe.

Dades bàsiques

Tipus: Casa de Colònies - Capacitat: 24 persones - Habitacions: 3 - Banys: 5

Plantes: 3 - Superficie: 350 m2 - Plànol: icon-plano

Aquí va el planol de les instal·lacions

Període de funcioinament: Sa Vinyeta funciona com a Casa de Colònies d'octubre a abril

Règim: Només Allotjament - Càtering

Servei de menjador: Servei de càtering per a grups (a partir de 10 persones, consulteu tarifes per telèfon)

Consulta la disponibilitat de la Casa de Colònies

no hi ha disponibilitat 2018 RESERVES NO OBERTES. En cas de grups es recomana contactar via mail a reserves@injovemenorca.com

Ho sentim, però no hi ha allotjament disponible del    al 
Capacitat insuficient Ho sentim, però la capacitat màxima del allotjament és de    persones.  

A partir del dia 1 de gener del 2017, durant la temporada baixa, s’ofereix la possibilitat de lloguer de mitja estada a totes les cases de colònies, sempre vinculada a l’estada mínima d’un dia. S’ofereixen dues opcions:

  • Entrada a les 18 hores del dia immediatament anterior, abonant el 75% de la tarifa establerta.
  • El dia de sortida allargar l’estada fins a les 20 hores, abonant el 50% de la tarifa establerta.

Les persones interessades han de sol·licitar el lloguer de mitja estada enviant un mail a reserves@injovemenorca.com, indicant el codi de la reserva que tenen formalitzada, per tal de verificar la disponibilitat.

Serveis

L'edifici principal de Sa Vinyeta té una capacitat de 24 places distribuïdes en dues habitacions de 10 places y una habitació de 4 places. L'edifici compta amb una cuina equipada, un petit menjador i banys a les habitacions.

Farmaciola de primeres cures, amb els materials suficients per poder atendre els casos més freqüents.

Avis: No es disposa d'accés al menjador principal de l'alberg ni tampoc a qualsevol altra dependència reservada exclusivament al personal de la instal·lació (magatzems, cuina, recepció, etc...)

Distribució

La instal·lació disposa de dues zones diferenciades:

La torre: Es tracta d'una antiga casa de pagés menorquina del S. XVIII. No està adaptada per a persones amb discapacitat. S'utilitza d'octubre a abril com a casa de colònies i de maig a setembre com a alberg juvenil. A la primera planta la torre disposa d'una sala de reunió amb capacitat per a 24 persones i una cuina petita (només quan s'utiltiza com a casa de colònies).

A la segona planta hi ha una habitació amb lliteres per a 10 persones amb bany complet, i una petita sala de reunió o descans.

A la tercera planta hi ha dues habitacions amb lliteres amb capacitat per a 10 i 4 persones, respectivament. Les habitacions disposen de bany complet.

L'Annex És un edifici de nova planta que compta amb 4 habitacions amb lliteres, capacitat per a 6 persones, adaptades a persones amb mobilitat reduïda, i 8 habitacions amb lliteres, amb capacitat per a 4 persones. Totes les habitacions disposen de bany complet.

Condicions d'ús

A partir dels 18 anys es pot llogar la instal·lació. En cas de menors, han d'anar sempre acompanyats d'un adult.

Les habitacions s'han de deixar netes, així com es van trobar.

No es pot fer foc en cap lloc de la instal·lació, ni a l'exterior.

Es obligatori el cumpliment de les Normes d'ús de les instal·lacions juvenils gestionades per INJOVE, aprovades pel Consell de Direcció de l'INJOVE i publicades al BOIB núm. 50 de 5 d'abril de 2011

El responsable de la reserva s'encarregarà d'abonar els possibles desperfectes causats per un mal ús de la inatal·lació, així com haurà de fer frent a qualsevol problema causat per una utilització indeguda de les intal·lacions durant la seva estada