00 34971 35 60 50
tancar

Taller de maquillatge cinematogràfic

Casino 17 de Gener, Ciutadella

La proposta del taller és escenificar una escena de ferides/ o zombies, on els participants seran a la vegada equip d’efectes especials i actors.

Mati: Petita exposició desl diferents tipus d’efectes especials que es poden realitzar. Els joves participants podran escollir quin tipus de ferides volen aprendre a preparar per així modelar-les fins el migdia.

Dinar: Dinar Conjunt amb l’equip professional i els joves.

Capvespre: Pintat de les ferides, aplicació entre els participants de les mateixes i maquillatge per integrar-les amb la resta del cos. Es prepararà l’escena del crim, s’ensenyarà com s’han de colocar els cossos i les diferents marques de sang en paraments, tal i com es faria durant un rodatge professional. Mentrestant es realitzarà i editarà un petit vídeo on es mostri el treball realitzat per totes les persones integrants del taller.

Fosquet: Projecció a l’Alberg de Sa Vinyeta  a les 19,30 h de la pel·lícula Swis Army man, de Dan Kwan i Daniel Schenert.

 Fitxa de l'activitat TALLER DE MAQUILLATGE CINEMATOGRÀFIC
 Autorització i condicions generals

Les inscripcions s'obren el dillluns 15 de maig a les 9.00 h.

Residents: 20 €
Famílies nombroses: 19 €
No residents: 35 €
Sense disponibilitat Inscripcions tancades.
Informació

Inscripció exclusivament online a partir de dia 15 de maig a les 9:00 hores. Les places s'atorgaran per ordre d'arribada de les inscripcions. En cas de superar el número de places s'obrirà una llista d'espera.

Els participants hauran fer-nos arribar la documentació (escanejada en PDF i perfectament llegible) per correu electrònic a info@injovemenorca.com o bé a les oficines de l'INJOVE a Maó (plaça Biosfera, 5 edifici Consell Insular de Menorca) o a qualsevol dels punts d'informació juvenil de l'Illa:

Es considera anul·lada qualsevol inscripció que no hagi estat formalitzada mitjançant el seu pagament. No es tornarà cap import per anul·lació.

Per a més informació consulteu la fitxa de l'activitat.

CONDICIONS GENERALS I AUTORITZACIÓ:  icona condicions pdf