00 34971 35 60 50
tancar

Campus Tecno

Casa de colònies Santa Eularieta, Es Mercadal

Colònies d’estiu tecnològiques que pretenen apropar als joves la tecnologia i la seva aplicació a l’àmbit menorquí, sempre des de diverses vessants i enfocaments.

L’allotjament serà a la casa de colònies Santa Eularieta i realitzaran sortides diàries per visitar empreses, instal·lacions o entitats vinculades amb la tecnologia, l’emprenedoria i la innovació.

 Fitxa de l'activitat CAMPUS TECNO
 Autorització i condicions generals

Les inscripcions s'obren el dillluns 15 de maig a les 9.00 h.

Residents: 105 €
Famílies nombroses: 99.75 €
No residents: 225 €
Sense disponibilitat Inscripcions tancades.
Informació

Inscripció exclusivament online a partir de dia 15 de maig a les 9:00 hores. Les places s'atorgaran per ordre d'arribada de les inscripcions. En cas de superar el número de places s'obrirà una llista d'espera.

Els participants hauran fer-nos arribar la documentació (escanejada en PDF i perfectament llegible) per correu electrònic a info@injovemenorca.com o bé a les oficines de l'INJOVE a Maó (plaça Biosfera, 5 edifici Consell Insular de Menorca) o a qualsevol dels punts d'informació juvenil de l'Illa:

Es considera anul·lada qualsevol inscripció que no hagi estat formalitzada mitjançant el seu pagament. No es tornarà cap import per anul·lació.

Per a més informació consulteu la fitxa de l'activitat.

CONDICIONS GENERALS I AUTORITZACIÓ:  icona condicions pdf