00 34971 35 60 50
tancar

Campus Chef

Casa de colònies Santa Eularieta, Es Mercadal

Colònies d’estiu que pretenen combinar l’aprenentatge de conductes nutricionals adequades amb una introducció a la cultura gastronòmica, fent especial incidència en l’ús i aprofitament del producte local, ecològic i de temporada.

El divendres 14 de juliol es reservarà per poder dur a terme un showcooking a l’alberg juvenil Sa Vinyeta que anirà a càrrec del conegut cuiner Fabián León (MasterChef). Com a cloenda de l’activitat, es convidarà a les famílies dels participants a fer un tast de les elaboracions realitzades pels joves sota les indicacions del cuiner.

 Fitxa de l'activitat CAMPUS CHEF
 Autorització i condicions generals

Les inscripcions s'obren el dillluns 15 de maig a les 9.00 h.

Residents: 105 €
Famílies nombroses: 99.75 €
No residents: 225 €
Sense disponibilitat Inscripcions tancades.
Informació

Inscripció exclusivament online a partir de dia 15 de maig a les 9:00 hores. Les places s'atorgaran per ordre d'arribada de les inscripcions. En cas de superar el número de places s'obrirà una llista d'espera.

Els participants hauran fer-nos arribar la documentació (escanejada en PDF i perfectament llegible) per correu electrònic a info@injovemenorca.com o bé a les oficines de l'INJOVE a Maó (plaça Biosfera, 5 edifici Consell Insular de Menorca) o a qualsevol dels punts d'informació juvenil de l'Illa:

Es considera anul·lada qualsevol inscripció que no hagi estat formalitzada mitjançant el seu pagament. No es tornarà cap import per anul·lació.

Per a més informació consulteu la fitxa de l'activitat.

CONDICIONS GENERALS I AUTORITZACIÓ:  icona condicions pdf