00 34971 35 60 50
tancar

British Camp

Alberg juvenil Sa Vinyeta, Ciutadella

A la recerca de les empremtes culturals que varen deixar els anglesos durant el segle XVIII a l’illa de Menorca. Aquestes colònies d'estiu pretenen combinar l’aprenentatge de l’anglès amb l’apropament a les empremtes culturals que va deixar a l’Illa de Menorca la presència anglesa al segle XVIII amb activitats lúdiques i d'aventura. Es tracta de compaginar oci, coneixement de l’anglès i presa de consciència dels trets culturals que configuren el patrimoni illenc. Tot i l’interès envers la cultura, les activitats proposades tenen una marcada vessant lúdica i engrescadora, parant especial atenció a crear dinàmiques de comunicació i interacció en llengua anglesa, de la mà de monitors especialitzats en la matèria.

Activitats: Visita Torre des Castellà, caiac+snorkel, visita Torre Fornells, excursió nocturna casc antig de Ciutadella, British Chef, visita camp de cricket, gimcana Es Castell, escalada Penya de s’Indio, excursió Cala’n Blanes, i molt més.

Tota l'activitat es durà a terme en anglès.

 Fitxa de l'activitat BRITISH CAMP
 Autorització i condicions generals

Les inscripcions s'obren el dillluns 15 de maig a les 9.00 h.

Residents: 165 €
Famílies nombroses: 156.75 €
No residents: 425 €

Sense disponibilitat Inscripcions tancades.
Informació

Inscripció exclusivament online a partir de dia 15 de maig a les 9:00 hores. Les places s'atorgaran per ordre d'arribada de les inscripcions. En cas de superar el número de places s'obrirà una llista d'espera.

Els participants hauran fer-nos arribar la documentació (escanejada en PDF i perfectament llegible) per correu electrònic a info@injovemenorca.com o bé a les oficines de l'INJOVE a Maó (plaça Biosfera, 5 edifici Consell Insular de Menorca) o a qualsevol dels punts d'informació juvenil de l'Illa:

Es considera anul·lada qualsevol inscripció que no hagi estat formalitzada mitjançant el seu pagament. No es tornarà cap import per anul·lació.

Per a més informació consulteu la fitxa de l'activitat.

CONDICIONS GENERALS I AUTORITZACIÓ:  icona condicions pdf